Demà s’inaugura l’exposició ‘Sàhara, desierto de esperanza’

A les 20h. Durant la inauguració es farà una xerrada sobre la situació del Sàhara a la Casa de Cultura de Pego, on estarà esposada la mostra. Demà dimarts a Taula Oberta, de 13 a 14h., abordarem la situació.
L’Agència AMICS, l’Ajuntament de Pego, conjuntament amb la Diputació d’Alacant, organitzen l’exposició fotogràfica, ‘Sàhara, desierto de esperanza’. Una mostra que pertany al programa Circuit Solidari de la Diputació d’Alacant i que està englobada dins les activitats de sensibilització amb els països del Sud que es duen a terme conjuntament amb l’organització Dar Al Karama, una associació sense ànim de lucre que acull a xiquets i xiquetes malalts/es procedents dels campaments de refugiats saharuis a Tinduf, Algèria.

‘Sàhara, desierto de esperanza’ té com a objectiu mostrar quina és i com està la situació del poble saharauí. Un poble que compta amb milers de refugiats en els campaments de Tinduf. Una de les regions més inhòspites del món. Els saharauís que allí resideixen estan a mercé, exclusivament, de l’ajuda internacional. Com també ho estan els milers de saharauís que resideixen al territori ocupat del Sàhara occidental, on pateixen contínues violacions dels seus drets per part del regne de Marroc.

Demà, a més d’inaugurar-se esta exposició, ‘Sàhara, desierto de esperanza’ a les 20h., a la Casa de Cultura de Pego. Una mostra que estarà fins el 24 d’abril, també tractarem el tema al Taula Oberta, de 13 a 14h. en el que ens acompanyaran, entre d’altres, el president de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúvia i les Valls, el president de l’Associació d’Ajuda al Poble Saharauí de la Marina Alta.
605 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!