Pedro Barranco participarà des del dijous en el campionat del món de rescat

Com a campió d’Espanya de Rescat, que es va proclamar el darrer mes de maig, Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent, va a participar a partir del dijous, dia 12, en el World Rescue Challenge, el campionat del món de rescat. Es desenvoluparà del dijous al diumenge a la localitat francesa de La Rochelle, on es donaran cita, segons la organització, més de 300 bombers dels cinc continents.


A La Rochelle competiran els millors equips de bombers del món, i, Pedro Barranco, formarà part com a sanitari, de l’equip de bombers de Gandia i portarà al campionat el nom de Pego. És per això que tant l’alcalde, Enrique Moll, com la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, es van reunir amb ell ahir per a desitjar-li molta sort.


El primer edil li va transmetre el suport de l’Ajuntament de Pego, i va remarcar els mèrits i la valia del sanitari.

La regidora de Sanitat es va sumar a aquestes paraules d’elogi, destacant la tasca d’Acció Urgent, la qual assegura, és la envetja de tots els pobles de les rodalies.

Pel seu costat, Pedro Barranco, manifestà que espera revalidar el subcampionat del món que aconseguí l’any passat i aprofità l’ocasió per a agrair les mostres de suport que rep de l’Ajuntament i del veïnat de Pego, així com dels companys d’Acció Urgent i de la seua parella i família.

1346 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!