Parcent paralitza el futur planejament del PP que incloïa les 1.800 habitatges

El nou equip de govern de Parcent, de Coalició Democràtica de Parcent (CDP), està disposat a anul•lar els plans urbanístics aprovats de manera provisional pel Partit Popular en l’anterior mandat i que suposen 1.800 habitatges en un municipi que a penes aconsegueix els 1.000 habitants. I el primer pas el va prendre ahir. El nou equip de govern de Parcent, de Coalició Democràtica de Parcent (CDP), ha pres l’ajuntament amb ganes i, sobretot, amb valentia. Està disposat a anul•lar els plans urbanístics aprovats de manera provisional pel Partit Popular en l’anterior mandat i que suposen 1.800 habitatges en un municipi que a penes aconsegueix els 1.000 habitants. I el primer pas el va prendre ahir. El govern local va aprovar en el primer ple de la nova corporació el «desestimar el procediment d’aprovació del concert previ» del Pla General, document que ja contemplava els tres plans urbanístics.

Amb este acord, els projectes urbanístics segueixen avant. No obstant, CDP continua estudiant com suspendre els PAI previstos sense que suposen indemnitzacions milionàries per a les arques municipals. Ara els plans urbanístics deixen de comptar amb la cobertura d’un futur planejament i, per tant, desvinculats del document municipal.

Cal recordar que els plans urbanístics aprovats pel PP en l’anterior mandat van comptar amb un fort rebuig veïnal. L’associació «Veïns de Parcent» va nàixer amb la finalitat de paralitzar les 1.800 cases previstes i diverses han sigut les manifestacions que han exigit al PP la suspensió dels plans. La bolcada electoral del 27-M, que va desbancar de l’alcaldia al PP, va demostrar que la majoria dels veïns de Parcent rebutjaven la política urbanística que estaven duent a terme els populars.


635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!