Assemblea per a triar nova directiva del Pego

L’actual directiva, encapçalada pel seu president, Enrique Moll, va finalitzar el seu mandat de quatre anys el passat divendres, 29 de juny. Aquest divendres, nova assemblea per a presentar candidats. Serà a les 8 de la vesprada a la Casa de Cultura. El passat divendres 29 de juny l’actual directiva del Pego CF va cessar el seu mandat de quatre anys. El president de l’entitat, Enrique Moll, va explicar que els principals objectius de l’equip s’han complit, com eren mantenir al Pego en Tercera Divisió malgrat tenir un dels pressupostos més baixos de la categoria. Així mateix s’ha reduït el cost de la plantilla i s’han potenciat els equips de futbol base, a més d’augmentar-se el nombre de socis.

Respecte a la continuïtat de l’actual directiva i del propi president, Enrique Moll, continuen alguns dubtes. Moll i el seu equip de treball abans de continuar volen assegurar-se certs compromisos que permitisquen un mínim de competitivitat a l’equip. No obstant, l’acord no deu retardar-se massa perquè la renovació de l’entrenador i de molts jugadors continua en l’aire a l’espera de què es confirme la continuïtat de Moll i el seu equip.

En aquest sentit, Moll ha indicat aquest matí a Ràdio Pego que encara hi ha dubtes al voltant de la continuïtat de l’actual directiva ja que alguns membres estan cansats després d’aquestos quatre anys de feina, mentres que altres són partidaris de continuar.

El proper divendres 6 de juliol hi ha una nova assemblea, també a la Casa de Cultura a partir de 8 de la vesprada per a presentar les candidatures de cara a regir l’equip roget durant els propers quatre anys. Demà dimecres a partir de les tretze hores ens acompanyarà als estudis de Ràdio Pego, el propi Enrique Moll.

Per altra banda, en el darrer concurs de la temporada de colombicultura va resultar guanyador el colom de José Santamaria, MESIAS, que en la subhasta va estar adquirit pel regidor d’Esports, Joan Carles Cambrils. L’acte va reunir a les autoritats locals, des de l’alcalde, Carmelo Ortolà, a la primera tinent, Ana Aparisi, el propi Cambrils i el regidor de festes Ricardo Cabrera, en una dinà de germanor a la que assistiren al voltant d’una cinquentena de persones.

La solta de subhasta és una tradició que en molts pobles s’ha perdut però que a Pego intenten mantenir amb prou èxit. La dinà es va realitzar al Bar Rafel, un dels grans aficionats a la colombicultura de Pego. Ara s’inicia un període de descans per als animals que porten molts mesos competint i que servirà per a recuperar forces ja que la calor que fa actualment és molt perjudicial per als coloms.
503 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!