Dilluns arriba la programació d’estiu a Ràdio Pego

Des de les 8 del matí i fins les 14.00 hores “L’Ombra de la Figuera” de Ràdio Pego t’acompanyarà amb la frescor que demana l’estiu. Un magazine que inclourà música, entreteniment, consells útils i la informació més actual i divertida. Els informatius canvien de dia. A partir de dilluns es realitzaran dimarts i dijous a partir de les 13 hores. L’estiu, com és sabut, ho modifica tot i Ràdio Pego no és una excepció. Així, a partir del dilluns 2 de juliol, una vegada passades les festes de moros i cristians i patronals, quan ja la gent del poble se’n baixa a la mar a estiuar, Ràdio Pego modifica la seua programació amb l’objectiu d’oferir la frescor que necessiten els mesos que venen. En primer lloc, començarem a les 8 del matí i acabarem a les 14 hores a “L’Ombra de la Figuera”, un magazine amb diverses seccions.

De 8 a 9: “El despertino”. Un espai que inclourà, a més de música, els números de la sort, l’oratge, l’estat de la mar i efemèrides.

De 9 a 10: “El kiosquet”. Un recull de premsa ampliat que incorpora música, però que no deixa de banda les notícies dels diaris de tirada valenciana i nacional per a estar enterats i enterades de tot el que passa.

A les 10 el microespai “La cuina en casa”

De 10’10 a 13 hores. Franja horària dedicada, majoritàriament, a la música més fresca que es pot trobar. Un espai en què els telèfons de Ràdio Pego estaran oberts per a rebre qualsevol suggerència musical i dedicatòries. Tres hores en les que es podran escoltar consells puntuals i alguna coseta més.

De 13 a 14 hores. Dimarts i dijous: “Informatius Ràdio Pego”

Dilluns i dimecres: “Amanida” on es combinaran entrevistes i notícies curioses i interessants d’actualitat.

Divendres: “Agenda Cultural”, programa en el que repassarem les festes dels pobles de la comarca i en el que contactarem amb els protagonistes de les diferents festes que es vagen donant per tots els pobles.
623 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!