Palau de la Música. Pròxim destí de la Rondalla i la Coral del Ceam de Pego

Aquest dissabte a partir de les 11.30 del matí se celebra al Palau de la Música de València el III Festival de Ciutadans Majors que reuneix a les cinc millors rondalles i corals del país. Enguany, entre elles es troba la del Ceam de Pego. Dimecres de vesprada, els habitants de la Residència van assistir, en primícia, al concert que oferiran al Palau. La Rondalla i la Coral del Ceam de Pego té un repertori de gran nivell, entre les peces que es poden escoltar hi ha tangos, boleros i fins i tot òpera, una qüestió que va sorprendre agradablement la seua professora, Raquel Marí, que des d’octubre dirigeix aquest grup tan actiu de 35 persones. Un grup de música que ha aconseguit en aquest 2007 ser un dels 5 seleccionats, entre 70 corals i rondalles de la comunitat, per a actuar al Palau de la Música.

Raquel Marí és llicenciada en música, una de les carreres més exigents i que més dedicació demanden dels alumnes, perquè comentava Raquel, va estar 14 anys dedicant-se a estudiar música i la seua especialitat, violí. Raquel no és la primera vegada que xafa un dels escenaris del Palau de la Música, perquè com a violinista ha tingut el gust d’interpretar allí. La novetat per a ella és fer-ho com a directora d’una coral i una rondalla. Un repte que li abelleix dur a terme.

Il•lusió i constància és el que la directora de la coral i la rondalla del Ceam destaca d’aquest grup de persones que tenen una edat mitjana d’uns 75 anys. Des de Pasqua, aproximadament, porten assajant el que serà el repertori amb que delectaran al públic que vaja fins el Palau de la Música de València, entre les que hi haurà habaneres, passdobles i coples.

Des del Ceam s’informa a tota la gent que demà, 16 de juny, vaja al Palau de la Música de València per a veure l’actuació de la Coral i la Rondalla, que l’eixida dels autobusos serà des del final del Passeig Cervantes. Important també és que l’horari d’eixida ha canviat. Així, en comptes d’eixir a les 8.30 del matí, s’eixirà a les 9.30, una hora més tard del previst.
547 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!