Paco Pascual dimiteix com a entrenador del Pego CF

Peris, fins ara secretari tècnic el substituirà al capdavant de l’equip. Assegura el nou tècnic roget que afronta aquest difícil repte amb il•lusió, la mateixa que tenen els jugadors. Així mateix declarava que lluitarà perquè l’equip continue en Tercera Divisió.

El Pego afronta el seu proper partit de lliga amb un nou entrenador i és que Paco Pascual aquesta setmana ha presentat la seua dimissió a la directiva per “motius personals”. Així els rogets afrontaran el proper partit, que es disputarà aquest diumenge a les 5 de la vesprada al camp del Pujol contra La Nucia, sota les directrius del fins ara secretari tècnic, Peris. La directiva va decidir que era la persona indicada per a fer-se càrrec de l’equip perquè com ell mateix explicava, “coneix els jugadors”, ja que ha estat ell qui els ha fitxat. Confessava, però que el fet l’ha “pillat un poc desprevingut”.

Peris té clar que la situació està ben difícil, tot i això assegura que “il•lusió també hi ha i els jugadors són els que més tenen i jo per supost he d’estar al costat d’ells i posarem tot el que siga necessari per a que fins que no siga matemàtic, lluitar” per la permanència en la Tercera Divisió.

Quan Pascual va arribar al Pego CF per a fer-se càrrec de l’equip va portar amb ell un grup de jugadors que, tot i la marxa de l’entrenador, continuaran en la plantilla tot el que resta de temporada, com confirmava el nou entrenador, una qüestió que agraïa Peris.

El model de treball que va a posar en marxa el nou entrenador de Pego CF va a aprofitar “tot el que hi ha fet perquè ja està treballat” però retocarà les “cosetes que jo he vist” com és per exemple “arribar amb més claredat dalt” o “en defensa un xicotet canvi depenent de com jugue el contrari”.

722 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!