Obrint Camí planta hui la seua falla

Es tracta del sisè monument faller que elabora l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls. Enguany, dedicada al cinema, sense desvincular-la amb la reivindicació constants d’eliminar barreres per aconseguir viure en igualtat de condicions totes les persones. D’altra banda, dissabte a migdia Obrint Camí inaugura nova seu, ubicada a la planta baixa del segon pavelló de l’Espai Veïnal Antic Institut.

Esta vesprada a les 16h., Obrint Camí inaugura la seua VI Falla. Com cada any des què van començar a plantar el monument faller, este té un punt reivindicatiu i un punt esperançador, recorden des de l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls. Amb esta falla, Obrint Camí vol fer veure «a les persones que no tenen cap familiar amb discapacitat, els inconvenients que li sorgixen en el dia a dia i també les alegries de les que gaudixen amb la superació de nous reptes».

La VI Falla d’Obrint Camí, enguany es munta davant l’edifici Cervantes i està dedicada al món del cinema, un art que «ajuda a somniar i a obrir la ment», afirmen des de l’associació. El monument, com és segell de la casa, també farà present la reivindicació envers la discapacitat.

Dijous de vesprada i divendres Obrint Camí intentarà rebre a tota aquella persones que vullga visitar-la. D’altra banda, dissabte 10 de març, a partir de les 10.30h han organitzat jocs per a xiquetes i xiquetes i, a les 12.30h., donaran pas a la cremà del monument.

Això serà després d’haver inaugurat el seu nou local, situat a la planta baixa del segon pavelló de l’Espai Veïnal Antic Institut. Esta important cita és a les 12 del migdia.

1423 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!