Oberta la inscripció per a l’Escola d’Estiu

L’Ajuntament de Pego posa en marxa una nova edició de l’Escola d’Estiu, un servei, que s’organitza en aquesta ocasió des del departament d’Esport. La finalitat no és una altra que atendre en el mes de juliol i en la primera quinzena d’agost als xiquets i xiquetes, i facilitar així la conciliació familiar per a aquells pares i mares que treballen durant l’estiu.

El servei està destinat a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que passaran els matins realitzant activitats organitzades per un total de 12 monitors. La majoria de les activitats (manualitats, pintures, jocs, pràctica d’esports) es desenvoluparan al col·legi Rosalia Bondia i el pavelló Municipal Ausiàs March. També es farà excursions i jornades de piscina en el recinte de la Trilladora, entre d’altres.

El període ‘d’Escola d’Estiu’ d’enguany està dividit en tres quinzenes. El primer del 3 al 14 de juliol, el segon del 17 al 28 i l’últim tram serà del 31 de juliol a l’11 d’agost. S’ha confeccionat d’aquesta manera perquè les famílies puguen inscriure els seus fills i filles en els tres períodes o tan sols en el que més ho necessiten.

El termini d’inscripcions ja està obert i finalitzarà divendres que 16 de juny. Totes aquelles persones que vulguen realitzar la inscripció hauran de fer-ho en la piscina coberta municipal.

El regidor d’Esports i Joventut, Raül Tamarit, afirma que “L’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vacacional. Els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment i participen en diferents tipus d’activitats. És una oportunitat també per a fer noves amistats. En definitiva, per a gaudir de l’estiu”.
738 Visites
Hola!!