Obert ja el termini d’inscripcions per al Concurs de Pintura Ràpida

El certamen que promou l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, se celebrarà el dissabte 28 de setembre, coincidint amb la Fira del Comerç de Sant Miquel. És per això que la temàtica haurà d’estar relacionada amb l’ermita de Sant Miquel o amb el casc històric de Pego.

El segon Concurs de Pintura Ràpida començarà a les deu del mati i finalitzarà a les dos de la vesprada. I podran participar-hi tots els artistes que vulguen, a partir dels sis anys. Segons les bases, hi haurà una categoria infantil, dels sis als 12 anys, i una altra juvenil, que reunirà els participants dels 13 als 17 anys, a més de l’absoluta.L’estil i la tècnica seran lliures i cada participant haurà de dur tot el material que puga necessitar per a fer la seva obra. Els adults hauran d’utilitzar un suport rígid d’entre 50 centímetres i un metre d’ample i llarg. Els suports per als pintors i pintores de les categories infantil i juvenil seran d’un mínim de 40 centímetres i un màxim de 50, en qualsevol dels seus costats. Només s’admetrà un suport per concursant.El jurat del II Concurs de Pintura Ràpida Vila de Pego estarà format per persones relacionades amb el món de l’art, s’indica en les bases. En finalitzar el certamen, el jurat farà una preselecció d’obres i emetrà el seu veredicte el mateix dia 28 a les sis de la vesprada.Hi haurà un primer de 600 euros donat per la Cooperativa Agrícola, un segon de 450 euros donat per l’Ajuntament i un tercer, dotat amb 300 euros aportats per l’empresa Plymag.

A més, es lliurarà un premi per al millor artista local, que consistirà en un val per a emmarcar quadres per valor de 100 euros Un obsequi per l’autor o autora del millor quadre infantil i un altre per al juvenil.

Les inscripcions han de fer-se reomplint el formulari oficial que es troben al web de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, www.comercpego.com, o acudint al Centre d’Exposicions, que es troba al carrer Hospital, entre les huit i mitja i les deu del matí. El termini per a inscriure’s està obert ja i finalitzarà el 25 de setembre. Per a consultar qualsevol dubte es pot telefonar a En Quadres, al número 96 640 00 11.
Bases 2º concurs pintura ràpida1241 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!