Obert el termini per a presentar articles, treballs o fotografies perquè siguen incloses en el llibre de Festes de Pego 2017

La Regidoria de Festes convida a totes aquelles persones interessades a participar del contingut del llibre de Festes 2017, a aportar articles, treballs o fotografies. El material es pot enviar al correu electrònic llibredefestes@pego.org, fins diumenge 7 de maig.

17991005_1406375099385996_9110060072321098609_n
Un any més, arribades estes dates, des de la Regidoria de Festes s’obri la possibilitat a tota la ciutadania perquè participe en l’elaboració del contingut del llibre de Festes 2017. Rebeca Bañuls, explicava a Ràdio Pego que «es pot aportar qualsevol tipus d’article, bé siga de tipus històric, bé dedicat a alguna associació, o altres». Així mateix, recordava que també es poden aportar instantànies que eixirien publicades en l’apartat de «recull de fotografies de festes». En definitiva, comentava la regidora de l’àrea, «el que qualsevol persona, associació o entitat crega convenient que siga digne de menció en el llibre de festes».

Els articles o treballs que es vulguen enviar perquè isquen en el llibre de Festes de Pego 2017 no tenen, «en principi, una llargada determinada», apuntava Rebeca Bañuls, tot i que reconeixia que val la pena que no siga massa extens. I assegurava que «el que l’experiència ens diu és que si un article és breu i acompanyant per alguna foto, sempre és més agradable de llegir».

Reconeixia la regidora de Festes que «ja tenim bastant material recopilat» perquè, comentava que, abans de publicar l’avís al facebook de l’Ajuntament de Pego i a Ràdio Pego, ja els havien arribat, tant articles com fotografies bé a l’Arxiu Municipal o a la Regidoria de Festes. No obstant això, «no tenim por de fer un llibre massa gruixut, per això no tenim problema en què més gent col·labore», concloïa Rebeca Bañuls.

 

1696 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!