Nova zona d’aparcament al carrer Sant Rafel

L’Ajuntament va obrir ahir una nova zona d’aparcament gratuït al carrer Sant Rafel. Es tracta d’una parcel·la, situada prop del centre escolar CEIP Carolina Sala i del Centre de Salut, en la qual podran estacionar fins a 35 vehicles.

El nou aparcament consta de dos seccions diferenciades, una primera a la qual s’accedirà pel carrer Pau Miralles, i un segon l’accés del qual està situat al carrer Alter de Pau. De fet, aquest segon espai ja està operatiu. El primer, segons ha indicat la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà “ho estarà també al llarg d’aquesta setmana, ja que s’està acabant de condicionar la vorada de la vorera per a l’accés al recinte”.

El cost de condicionament del nou espai d’estacionament ha esta finançat íntegrament per l’Ajuntament de Pego. El nou emplaçament forma part d’una sèrie de zones que pretén habilitar el consistori com a pàrquing dissuasiu, com indica Laura Castellà, “perquè l’usuari puga estacionar els seus vehicles i desplaçar-se pel centre de la localitat a peu. La intenció és aconseguir que el barri antic i gran part del municipi siga més agradable per al vianant, en definitiva, recuperar els carrers per a les persones”.

L’edil apunta que en breu també s’obrirà la nova zona d’aparcament gratuït al carrer Llavador, on es trobava l’antic centre de salut. En aquest punt podran estacionar un total de 24 vehicles, dos de les places seran per a usuaris amb mobilitat reduïda. Castellà també ha revelat que s’està treballant per a habilitar nous espais per a ampliar el nombre de places d’aparcament públic, “esperem poder comptar amb ells en breu”.
204 Visites
Hola!!