Entrevista: Tere Morell, Premi Jo Dona 2024

Teresa Morell Frau és la guanyadora del Premi Jo Dona 2024, que, com ella ens ha explicat, ha estat elegit per les dones guanyadores d’anys anteriors. L’acte de lliurament del guardó és l’eix central de la programació del 8M, Dia Internacional de la Dona a Pego, una sèrie d’actes organitzats per la regidoria d’Igualtat en col·laboració amb els col·lectius i associacions feministes.

Tenim per davant, demà, la concentració que es du a terme a la plaça Maria Cambrils per a reivindicar la igualtat de gènere i d’oportunitats. La convocatòria està fixada a les set i en l’acte està previst el lliurament dels premis del concurs escolar literari del Dia de la Dona.

La següent cita en el calendari del 8M és un contacontes organitzat per Dones Cabal, que tindrà lloc a la Casa de Cultura el dissabte a les deu i mitja del matí. En finalitzar, a les 12 del migdia, se celebrarà l’acte de lliurament del Premi Jo Dona 2024 a Teresa Morell Frau, ex gerent de Coopego i membre del Consell Agrari Municipal, a qui hem tingut l’ocasió i el plaer de poder entrevistar. Ho escoltem:

Dissabte en l’acte del Premi Jo Dona també es presentarà públicament el primer número de la revista Les Sorts Púrpures, amb entrevistes a les dones que han rebut aquest premi en les edicions anteriors.

La programació del Dia Internacional de la Dona a Pego continuarà el dimarts 12 amb la inauguració de l’exposició de la campanya Cartes a les dones de les nostres vides, al Museu d’Art Contemporani. I el dissabte 23 de març, es tancarà els actes del 8M amb un monòleg a la biblioteca Carmen Alemany Bay, el títol és «Massa per a la carabassa».

523 Visites
Hola!!