Nova metgessa per al Centre de Salut de Pego

Aquest dilluns, 23 de gener, el Centre de Salut de Pego amplia la nòmina de personal sanitari amb la incorporació a la seua plantilla d’una jove metgessa, Laila Abou-Omar Peris, una professional que ha estat formada en aquesta àrea sanitària, el que significa que alguns dels usuaris habituals del Centre de Salut ja han estat atesos per ella ja que durant molt de temps ha estat treballant a les urgències del Centre.

Aquesta incorporació respon a l’augment de població del municipi i a la necessitat de baixar el nombre de pacients per metge dins el mateix Centre de Salut, ja que les llistes de cada professional sanitari excedeixen el nombre adequat per a què una consulta funcione amb la major eficàcia possible.

Per a completar la quota de la nova professional s’inclouran 100 cartilles de la metgessa de L’Atzúvia i la resta de pacients seran tots els processos de regulació de treball que estan pendents d’assignació, que es calculen en uns 300 expedients.

D’altra banda, aquesta incorporació i ampliació del servei sanitari del Centre de Salut de Pego comportarà una reorganització de les actuals llistes de pacients que corresponen a cada metge. En aquesta reorganització s’intentarà equilibrar aquells pacients que estan jubilats i aquells que són població activa. La tria de canvi de metge es farà tenint en comptes el domicili.

El dilluns, quan es faça efectiva la incorporació de Laila Abou-Omar Peris al Centre de Salut de Pego, la metgessa passarà consulta a urgències fins que s´habilite un espai físic on passar la consulta normalment.


540 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!