Els alumnes i professors del CP Carolina Sala ja no patiran fred

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Pego ha adquirit radiadors termoventilats que durant aquesta setmana s’instal•laran al col•legi Carolina Sala de la població per a previndre les baixes temperatures que durant aquest mes s’estan donant. Amb això, el Consistori atén les peticions que des de fa temps vénen reclamant tant el director del centre com les associacions de pares d’alumnes.

Encara s’està esperant la demolició del Col•legi, que es projecta per a l’any que ve, ja que la Conselleria ja ha presentat el projecte del Nou Carolina Sala. No obstant, no era lògic que, amb aquesta excusa, els alumnes passaren fred aquest hivern. Segons el Primer Edil aquest sistema de calefacció és compatible amb el ja existent i podrà ser desmuntat quan es procedisca a la demolició de l’edifici, per a poder-li donar un ús posterior.

Junt amb aquesta inversió realitzada per la Regidoria de Serveis, que ascendeix a 600€, cal destacar la duta a terme per esta mateixa regidoria durant el passat Nadal i per la qual es va col•locar una segona fase i instal•lació elèctrica capaç de suportar el consum dels radiadors. La nova instal•lació es va realitzar durant les vacances de Nadal perquè els tècnics aconsellaren que era millor per la seguretat de l’alumnat perquè es tractaven d’unes eines elèctriques són perilloses.

Per a l’Alcalde esta és la raó per la qual fins a les vacances escolars no es van poder començar els treballs que han permès ara instal•lar un nou sistema de radiadors que complementa al què ja existia en l’escola. En paraules de l’Alcalde “Fins a realitzar este treball elèctric era impossible pensar a ampliar la calefacció del Centre, ja que només amb la que ja existia botaven contínuament els ploms, desconnectant-se ordinadors i enllumenat”.

És per això que ara s’ha habilitat una línia específica per a la calefacció elèctrica que permet la instal•lació d’estos radiadors termoventilats, que són els que tenint un consum mínim permeten caldejar l’ambient en només deu minuts.


541 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!