Nova flota de camions per a la recollida del fem a Pego

Nou mesos després de l’adjudicació de la concessió de l’arreplegada de residus al municipi, SAV, presenta la nova flota de camions per a la tasca encomanada. El regidor de Residus, Pascual Garcia, recordava que, en complir-se els 10 anys de concessió, els camions seran del municipi, a diferència del que va passar amb l’anterior concessionària, FCC. També es va presentar el nou logotip i lema de la regidoria de Residus: ‘FemPego, fem un poble net’.
Divendres de matí es presentava, a la nau de l’empresa concessionària de residus, SAV, inicials de Sociedad de Agricultores de la Vega, la nova flota de vehicles per a recollir el fem al municipi. Hi va estar present bona part de l’equip de govern i directius de l’empresa, a més dels treballadors.
El regidor de Residus, Pascual Garcia, destacava que, “després de 9 mesos d’haver adjudicat el contracte del fem, hui per fi tenim els vehicles nous i que, a partir de demà començarà a vore la gent dins el casc urbà perquè a partir de demà començaran a treballar”.La composició de la flota inclou: 2 camions d’arreplegada de fem (un gran i un menut, este últim per al nucli històric); un rentacontenidors; una compactadora d’envasos, un camió de neteja menut i un per a recollir trastos vells. Un total de 7 ó 8 vehicles que, assenyalava Garcia, “esperem que puguen gaudir els ciutadans durant 10 anys que és el que dura la contractació”.Garcia destacava que, “la diferència que puga haver amb l’anterior concessionària és que, passats els 10 anys de contracte, estos camions es quedaran a l’Ajuntament de Pego i, si es pot aprofitar algun s’aprofitarà. Cosa que no va passar o que vam patir en l’última contractació perquè, una volta van passar els 10 anys van passar a mans del propietari de l’empresa [FCC]”, recordava el regidor de Residus fent referència a la polèmica sobre les clàusules amb què comptava anterior contracte del fem.

Els pegolins i les pegolines també podran observar, fàcilment, un nou logotip imprès a cadascun d’estos vehicles: ‘FemPego. Fem un poble net’.
L’objectiu és que “la gent se’n recorde”. El logotip és un arbre amb les fulles dels colors dels diferents contenidors de reciclatge. Desitjava Pascual Garcia que tot allò relacionat amb el fem “siga una cosa col•lectiva, que la gent col•labore i que tinguem un poble net, que és el que a la fi volem tots”.
728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!