Nova app de Pego i les valls

Aquesta app turística està en cinc idiomes, com són el valencià, castellà, anglès, francès i alemany, és gratuïta i està disponible en la Play Store d’Android, per ara. Segons la Mancomunitat de Turisme, és una eina útil tant per al resident com el visitant perquè té posar a l’abast de l’usuari tota la informació sobre recursos turístics d’interés. A més, a més, resulta molt pràctica a l’hora de fer una recerca de comerços, bars i restaurants, serveis, etc.

Un dels atractius de la nova app de turisme de Pego i les valls és que té geolocalització. Amb aquesta funció l’usuari se situa en el mapa i pot interactuar explorant els elements més pròxims. En el llistat pot seleccionar la categoria desitjada, i accedir a informació detallada de cada recurs.

En l’apartat de rutes, hi ha un filtre per a buscar per municipi, tipologia del recorregut (senderisme, passeig, ciclisme…) i dificultat. Amb el GPS es podrà seguir la senda sense perdre’s.

L’aplicació abasta els municipis de Pego, L’Atzúbia-Forna, la vall de Gallinera, la vall d’Alcalà i la vall d’Ebo i la seua creació ha sigut parcialment subvencionada per Turisme Comunitat Valenciana.

En breu també estarà en la plataforma iOS de l’Apple Store.
871 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!