La commemoració del 25N arriba al punt àlgid

Són diferents les iniciatives per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona i exigir la fi de la violència de gènere i de les desigualtats entre homes i dones. Activitats que hui, dia 25N, han arribat al seu punt més àlgid.

La regidoria d’Igualtat, junt amb la de Comerç i amb el col·lectiu Dones Cabal han desplegat una sèrie d’activitats al llarg dels últims dies, com la difusió de missatges contra la violència masclista a través dels aparadors de diferents comerços del municipi, dels centres educatius, Creama i Ràdio Pego. Anit la façana de l’Ajuntament va ser il·luminada amb un enllumenat especial i hui la plaça Maria Cambrils i la del Mercat han estat engalanades amb distintius en repulsa cap a la violència masclista.

A més, a més, la Regidoria d’Igualtat ha fet públic un manifest de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies adoptat per l’Ajuntament de Pego, que va llegir ahir Dones Cabal a la plaça del Mercat i que ens llig la regidora de l’àrea, Merxe Bolta.

A continuació escoltem el testimoni escrit a títol pòstum d’un cas real, d’una dona víctima de la violència masclista, llegit per Carmina Dominguis, de Dones Cabal.

La Xarxa de Dones de la Marina Alta també ha fet un manifest per a aquest 25N, que ha acompanyat amb una esquela amb els noms de les víctimes de la violència masclista des del novembre de 2019. Pau López Anquela ha posat la veu a aquest manifest.

I, com anunciàrem ahir, el grup feminista Pandora ha desplegat una campanya de conscienciació en les xarxes socials amb el lena #EMPODERAT.

1176 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!