Demà comença el Black Weekend al comerç de Pego

Els dies 27 i 28 de novembre els comerços i negocis del poble celebraran el Pego Black Weekend, amb descomptes en els productes i serveis, i amb premis especials per als qui facen les seues compres en aquest cap de setmana.

La campanya ha estat organitzada per la Regidoria de Comerç i Creama i l’Associació de Comerciants de Pego, per tal de dinamitzar les compres de proximitat, especialment, donar una forta espenta al sector del comerç amb l’avanç de les compres nadalenques.

Els establiments participants s’identifiquen ja amb uns adhesius i cartells identificatius que llueixen en els seus aparadors. El hastag que es fa servir en les xarxes socials, per tal de compartir les experiències de compra és #PegoBlackWeekenddeTuaTu.

La iniciativa s’acompanya amb una campanya audiovisual de la Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, en què es destaca que el comerç de Pego ofereix una atenció propera, professional i personalitzada als seus clients en qualsevol moment de la seua vida. La campanya es difon a través de les xarxes socials i el missatge que transmet és que el comerç de Pego és el que mira a la cara als clients.


1227 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!