Nou Naixement a escala natural per a Nadal

Les figures han estat realitzades per l’artista pegolí Miquel Toledo i les ha finançat l’Ajuntament.

S’ha muntat a la plaça de l’Ajuntament el Betlem a escala natural que ha realitzat l’artista pegolí Miquel Toledo. El Betlem es va presentar i beneir el passat dijous a la Casa de Cultura en un acte que va estar presidit per l’Alcalde de Pego, el popular Carmelo Ortolá, i al que assistiren representants de les dos parròquies, així com els representants la Junta Central de Setmana Santa, i les Confraries de la localitat.
Ortola va indicar que, com a Alcalde, no podia permetre que durant estes dates el poble no tinguera un betlem propi que ens recorde que estem en un temps de “pau i amor”. Al acte també assistiren el popular Jose Maria Pascual i els socialistes Andreu Dominguis i Rafel Molla. L’alcalde va anunciar que l’any que ve es construiran els reis mags.

Les figures estan treballades en fibra de vidre i resina de polièster perquè puguen aguantar els colps i les inclemències del temps, així com el pas dels anys. l’artista local Miquel Toledo va explicar que és va decantar per unes figures clàssiques perquè agradarien a mes gent i és va mostrar impactat pel resò del seu treball.

Este Betlem substituirà a un naixement pintat sobre xapa de fusta que des de fa anys la Junta Central de Setmana Santa instal•lava en la mateixa plaça de l’Ajuntament uns dies abans de Nadal.

Per la seua banda, el retor de l’església de l’Assumpció va afegir que el Betlem serveix tant per a els creients com per a els no creients. I va destacar que Pego té una gran setmana Santa i també es mereix tindré uns Nadals especials.
El Naixement estarà dotat de mesures de seguretat per a evitar actes vandàlics i es desmuntarà en Cap d’any.


423 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!