Pego en obres de remodelació i abelliment

El Casc Antic, la plaça del Metge Almenla i la ronda de circumval.lació són algunes de les zones afectades. Ara mateixa a la plaça de l’Ajuntament treballen 4 operaris municipals i dos electricistes perquè el nou Betlem a escala real puga ser inaugurat esta mateixa vesprada.

També per la resta del poble operaris municipals treballen a contrarellotge perquè els últims ornaments de Nadal puguen lluir amb el seu màxim esplendor el més aviat possible. Així un cop instal•lades les llums de Nadal pels carrers principals del municipi, a la rotonda de la carretera de Dénia s’està instal•lant un arbre de Nadal gegant.

El regidor de Manteniment i Serveis, el popular, José Pascual Garcia Escrivà explicava a Ràdio Pego que enguany l’arbre gegant és una novetat que espera que puga continuar en propers anys:
Aprofitant la conversa amb el regidor hem pogut coneixer alguns detalls de la nova plaça del metge Almela, les obres de la qual s’han retardat a causa de la pluja. El regidor admetia les queixes d’algun veïns per la reducció de zones d’aparcament i explicava que estes es recuperaran en quan s’obriga calvari II i també quan s’acabe d’habilitar la plaça.

Pel que fa ales obres d’acondicionamen i millora del casc antic, ja fa uns dies que els operaris treballen al carrer Sant Eloi en una primera fase d’un projecte que recordem afecta els principals carrerons del casc antic i que té com a principal objectiu el canvi de paviment passant de l’asfaltat a l’empedrat així com la introducció de diversos recursos de millora com la instal•lació de bancs i papereres.

El regidor de manteniment demanava disculpes per avançat i afegia que tot i que els operaris han utilitzat la zona d’aparcament de la Plaça del Mayorazgo Cendra per dipositar els materials d’obra, esta zona quedarà reservada a l’aparcament un cop acaben les obres i que la seva ocupació és sols momentània.

Finalment, el regidor de l’àrea feia una valoració positiva de els obres d’execució de les tres rotondes de la circumval•lació de Pego. Garcia espera que la construcció acabe aproximadament a mitjans de gener i que el trànsit puga millorar a partir de llavors.

540 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!