El Pego CF acomiada l’any amb una victòria front al CD Borriana.

El Pego CF va aconseguir ahir dimecres 21, en el camp del Cervantes, una important victòria per 3 gols a 1 front a un rival directe, el que el situa en un relativament còmode 13é lloc en la classificació del 6é grup de la tercera divisió.
El partit es va jugar a les 20hr. davant la presència d’uns 300 espectadors.
Per part del Pego CF jugaren: Tete, Alfonso, Revert (Turbi, m.40), Cervera, Raül, Beltrán, Braulio, Tomaca, Sergio, Guillem (Jiménez, m.50) i Lucas (Esteban, m.89).

Com a comentari reproduirem la crònica que fa Guillem Ivars per al Levante:
“Victòria d’or l’aconseguida ahir pels jugador rogets davant de la seua afició, allunyant-se del pou de la classificació i guanyant a un rival directe, el Borriana. Tres gols (‘golassos’) del Pego que va donar una gran imatge amb jugades de perill i un mig del camp que va estar a gran altura.
El partit va començar amb un Borriana mossegador amb ganes de fotre-li les festes nadalenques al Pego. El partit va portar ocasions per ambdós equips fins que Tomaca, jugador de físic imponent, i gran baluard defensiu en el centre del camp pegolí, va rematar un centre vingut des de l’esquerra amb una xilena antològica. Gol dels de la Campions en el Cervantes, i no seria l’únic, però anem pas a pas.
El de Tomaca fou en el minut 30 de la primera part, i després d’algunes ocasions més, Sergio, el nou del Pego, no volgué ser menys que Tomaca, i després d’una jugada treballada al centre se’n va anar cap avant connectant el baló amb l’exterior fins situar-lo lluny de l’abast del porter castellonenc.
Amb el 2 – 0 se’n anaren els dos equips als vestuaris.
En la segona part el Borriana desplegà el seu poder ofensiu i, en una falta, el baló li va pegar al pal i Ernesto l’aprofità marcant. Amb aquesta situació el Pego no va baixar la guàrdia, i després d’algunes jugades de perill, Beltrán va aconseguir el tercer i darrer gol, després de córrer amb el baló varis metres i realitzar un dispar precís.”
407 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!