Nou curs de defensa personal per a dones a Pego

El curs 2019-2020 s’inicia amb novetats esportives a la localitat pegolina. Per primera vegada s’impartirà un curs d’iniciació en defensa personal per a dones de la mà de Sara Ortiz, campiona d’Espanya de Muay Thai.

Un any més, la professora impartirà les seves classes de Kick Boxing, Muay Thai i K1 però, ara, ha volgut ampliar l’oferta esportiva i innovar amb aquest nou curs de defensa personal per a dones.

Davant la proliferació dels casos de violència de gènere, Sara ha volgut crear aquest curs per tal que totes les dones sàpiguen reaccionar davant una situació difícil, ha explicat.

Totes aquelles dones que estiguen interessades en rebre aquesta formació ja es poden inscriure. Encara que es tracte del seu primer contacte amb les arts marcials, no cal complir cap requisit perquè és un curs d’iniciació, ha dit la professora de defensa personal.

Sara Ortiz ha informat que les classes s’impartiran de dilluns a divendres excepte dijous, de nou i mitja a deu i mitja del matí al pavelló de l’Espai Veïnal. A més, hi cap la possibilitat d’ampliar l’horari a la vesprada segons demanda.

Per tal d’inscriure’s cal contactar amb Sara Ortiz, visitant el pavelló de l’Espai Veïnal a partir de les huit de la vesprada o telefonant al 616 362 439.

 

2167 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!