Néstor Portes comença demà a competir en la Copa Diputació de València de raspall

El pegolí Néstor Portes ha estat quasi un mes apartat dels trinquets degut a una lesió que ha patit al genoll esquerre. Segons ens ha contat, ara ja està completament recuperat per a poder jugar i preparar la quinta edició de la Copa de Raspall, Trofeu Diputació de València, que comença demà i per a la qual ha estat seleccionat.

Baix la supervisió d’un preparador i d’un fisioterapeuta, Néstor ha seguit jugant i preparant-se per a les pròximes partides del Trofeu Diputació de València, perquè segons ha dit «és una competició molt important»

La Copa Diputació de València de raspall s’inicia demà, 30 d’agost i Néstor ha confessat que ara es troba en les millors condicions.

Com ha dit el pilotari, «aquest esport és únic» i ara, en aquesta quinta edició de la Copa de Raspall, el pegolí formarà equip amb Marrahí. De moment, els pilotaris estan preparant les partides per separat però més avant ho faran conjuntament. Dos jugadors que en altres ocasions han estat rivals, ha explicat Portes.

El jugador comenta que no és de marcar-se objectius, sinó de treballar dia a dia i aquesta competició l’afronta amb molt d’ànim.

La Copa Diputació de València de Raspall per a la que Néstor ha estat seleccionat, ha sigut tot un honor per al pegolí, tal i com ha relatat.

La primera partida de la competició serà demà divendres, 30 d’agost. Néstor i la seva parella de joc Marrahí, jugaran en el trinquet del Genovés. Les partides es disputaran en diferents trinquets de la província fins al 10 de novembre, que serà quan es posarà punt i final a la quinta edició a la Copa Diputació de València de Raspall.

 

1694 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!