L’equip AFIC-Creama ofereix tallers per a empreses i comerciants de la Marina Alta

Afic-Creama organitza el tercer cicle de comerç. Durant els mesos de setembre i octubre s’impartiran tallers formatius en les diferents localitats de la comarca que formen part de l’entitat.

Aquests cursos estan dirigits a empresaris i comerciants de la Marina Alta. Són completament gratuïts i requereixen inscripció prèvia, perquè les places són limitades.

El cicle de formació empresarial consta de huit tallers que s’impartiran en les diferents localitats adscrites al Creama com ara Gata, Dénia, Xàbia, Pedreguer, Teulada-Moraira, Benissa, Calp i Pego.

Concretament, a Pego, el taller que s’impartirà és el de Neurovendes, entra en la ment dels teus clients. Cristina de Arozamena i Lorena Mora seran les encarregades d’impartir aquest taller que tindrà una durada de quatre hores. La formació d’aquest curs es repartirà en dos dies, el 24 i el 26 de setembre de tres a cinc de la vesprada a l’aula de formació de Creama.

Els empresaris i comerciants que estiguen interessats en aquest curs o amb qualsevol altre que s’imparteix a la resta de les localitats veïnes de la Marina Alta ha d’inscriure’s enviant un correu electrònic a la següent adreça adl-pego@creama.org o visitar qualsevol de les oficines de Creama. 

 

1361 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!