Notícies comarcals en breus

Un repàs per esdeveniments que s´han produït a la Marina Alta durant la setmana passada en format breu. L’Hospital Marina Alta incorpora una tècnica quirúrgica mínimament invasiva per a tractar tumors en la laringe.

El Servei d’Otorrinolaringologia de la Pedrera, ha incorporat a la seua oferta de serveis una tècnica endoscòpica mínimament invasiva per al tractament quirúrgic de tumors benignes en la laringe (pòlips, nòduls, granulomes, reducció de cornets, entre altres…) que permet que el pacient torne a la seua vida normal 24 hores després de ser intervingut.

Retiren 35 quilograms de residus de la Cova Tallada en la jornada de neteja

Un total de 35 quilograms de residus van estar retirats de la Cova Tallada durant la jornada de neteja que és va realitzar passat diumenge dins del programa Volcam a l’entorn d’aquest indret i altres rogles del voltant. A més, disset bussejadors inspeccionaren els fons marins dels Rotes i els voltants de la Cova Tallada per tal de retirar residus. Els participants, membres del club de busseig Samaruc, es van dividir en dos grups i procediren a la immersió submarina amb borses de malla per a recollir els residus.

A la part final dels Rotes és recolliren llaunes, borses de plàstic, vidre, ploms de pesca, entre altres objectes. Pels voltants de la Cova Tallada, on és va trobar una menor quantitat de residus, els bussejadors tragueren una àncora de 6 quilos i un tros de matalàs.

Detingut en Alcanalí com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments

La Guàrdia Civil de Xaló ha detingut un veí d’Alcanalí com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments. La detenció es va produir diumenge passat sobre les 16 hores després que l’ara detingut amenaçara la seua dona. L’home, junt amb altres vuit persones detingudes també acusades per un delicte de violència de gènere, ha passat ja a disposició judicial.

Matrícula per al centre d’idiomes de la UNED

El Centre Universitari d’Idiomes a Distància de la UNED ha obert el termini de matrícula. Esta podrà formalitzar-se fins al 15 de novembre en les modalitats d’alemany, espanyol, francès, anglès, italià i xinès. Per al nou curs, es posaran també en marxa cursos de conversa en alemany, espanyol i anglès perquè els alumnes que tinguen un nivell mig-avançat puguen ampliar la seua competència comunicativa. En ambdós casos les classes comencen el 2 de novembre.663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!