No hi haurà acomiadaments a Creama

Almenys fins al 31 de desembre. Per a aconseguir este extrem els treballadors i les treballadores de Creama han hagut de sacrificar dos mesos del seu sou.
Finalment no es produiran acomiadaments al si de Creama. Almenys fins al que queda d’any, fins a 31 de desembre de 2012. I és que els treballadors i les treballadores acceptaren l’oferta de la Junta General de no cobrar dos mesos de sou d’ací al final d’any.

A l’última Junta General, celebrada dimarts passat, la plantilla de Creama va plantejar renunciar a mes i mig de sou (sí els cotitzarien) a canvi que no s’acomiadara cap treballador ja que damunt la taula hi havia quatre acomiadaments, que inicialment eren huit. En la junta general que Creama va realitzar dimarts a El Verger, es va tractar la proposta dels treballadors. I es va aprovar, però exigint-los encara un sacrifici més gran. Renunciar a dos mesos complets de sou.

La suspensió d’eixos dos mesos de sou, que si que es cotitzaran, corresponen a 300 hores de treball, que els 23 treballadors i treballadores de Creama i la seua gerent, aplicaran com més els convinga.

Durant l’última Junta General de Creama també es va decidir llevar els mòbils del consorci i només mantindre els del comité de direcció. També s’eliminaren els plusos.

La crisi de liquiditat d’este consorci, creat en 1994 per a reactivar l’ocupació i recolzar nous projectes empresarials, respon, sobretot, a que la Generalitat Valenciana seguix sense fer efectives les seues aportacions i, de fet, deu més d’un milió d’euros.
837 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!