Néstor Portes, aconseguix l’objectiu

Amb els seus companys de Piles Pau i Femenia es va imposar en la final de la Lliga Juvenil de Raspall al trinquet de Piles. Esta victoria li servix per a continuar com esportista d’elit.
“Al principi fem el joc molt fàcil, el fem net […], es posen per davant, veiem que la partida se’n pot anar […] A partir d’ahí jo em tire l’equip a l’esquena, comence a animar i pense que fa que guanyem”, explicava Néstor Portes minuts després de finalitzar la final de la Lliga Juvenil de Raspall al nostre company d’Esports a Ràdio Pego Rixi Sendra. Un Néstor de Pego que, recordem tenia ganes de triomf després d’estar a les portes de quatre finals i no entrar-ne a cap. A la fi, però, aconseguia el seu propòsit i ho feia just abans de la final dels grans de la pilota valenciana actual al trinquet de Piles.
Amb la victòria aconseguida Néstor Portes fa les paus amb la competició, però també li permet continuar amb la llicència d’esportista d’elit. Una beca que li ha permés, enguany, estudiar el que desitjava, tot i que la nota no li arribava. A més de tenir horaris més flexius. No obstant això, el que més valorava en acabar la partida Néstor era com de bé havia anat la mateixa i com de compenetrats havien jugat els tres de l’equip.

Mai abans havia arribat Néstor de Pego a jugar la final de la Lliga Juvenil de Raspall. No obstant això, el públic que el va felicitar en acabar el partit també li va fer notar que es nota “més rodat” que la resta dels seus companys de pista.

Rixi Sendra s’atrevia a preguntar-li per a quan el pas a les partides professionals al que Néstor contestava que en al voltant d’un any més.1146 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!