L’Escola d’Estiu s’acomiada hui d’al voltant de 140 xiquets i xiquetes

Ho fan amb una festa i coincidint amb el final de mes. Enguany l’escola d’estiu acabarà més tard, a mitjans d’agost, però ara el gruix d’alumnat s’acomiada, tot i que molts acabaran la setmana.
Entre sorolls de passos, cridadissa excitada de xiquets i xiquetes plens d’energia, ha viscut l’escola pública Carolina Sala el mes de juliol, fruit de la presència d’al voltant de 160 alumnes de l’Escola d’Estiu 2012.

Han compartit jocs, excursions, reptes, coneixements durant un mes. Perquè, tot i que enguany la regidoria d’Esports ha ampliat la durada de l’escola d’estiu fins el 17 d’agost -quinze dies- la majoria acabaran hui o, com a molt el divendres 3 d’agost.
Així que hui l’escola d’estiu està de festa per a acomiadar amb un gran somriure totes les “criatures” que amb han aprés i s’han distés amb la fusió de l’escola estiuenca de Serveis Socials i d’Esports.

Des de l’organització, la regidoria d’Esports, fan una primera valoració satisfactòria, perquè, tot i que reconeixen que algunes mares i pares els han demanat un poc més d’açò o d’allò, el cert és que l’acollida ha estat molt bona i la sensació general és la que es respira.

Fins el 17 d’agost les aules del Carolina Sala rondaran quasi desertes perquè passaran de 160 a 20 alumnes a l’Escola d’Estiu. 20 alumnes d’edats diverses que hauran d’aprendre a interactuar amb ells i elles, si és que encara no saben.
869 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!