Els estafadors no descansen, ni a l’estiu

A Pego s’estan tornant a detectar estafes, en este cas pel canvi de comptador de la llum. L’empresa Iberdrola fa mesos que va començar a canviar els comptadors de la llum. No obstant això, des de l’inici l’empresa ha insistit en el fet que la retirada de l’equip antic i la instal·lació del nou comptador són gratuïtes.
Estafes hi ha moltes i sobre molts productes. Estes van sorgint. Quan menys t’ho esperes la Policia Local et comunica que s’ha detectat una nova onada. I nosaltres us ho traslladem perquè les persones estafades siguen les mínimes. Si comencem així és perquè, de nou, a Pego s’ha donat un nou cas d’estafa. En este cas per l’estiu i amb el canvi de comptadors de la llum.

A principis d’any operaris d’Iberdrola van començar a fer el canvi de comptadors, podríem dir analògics per digitals, a Pego. Un fet que van vindre a anunciar-nos. Posteriorment a això, a finals de març la regidoria d’Urbanisme va organitzar una jornada informativa sobre el ‘projecte star’ de substitució dels comptadors elèctrics.

Una substitució contemplada en la normativa vigent que establix l’obligació de les companyies distribuïdores de substituir gradualment tots els comptadors de mesura de subministrament d’energia elèctrica amb una potència contractada de fins a 15 kw, per nous equips que permeten la discriminació horària i la telegestió.

En eixa jornada informativa el tècnic especialista va deixar clar, en el transcurs de la mateixa que la retirada de l’equip antic i la instal·lació del nou comptador són gratuïtes. Això i que els treballadors/es d’Iberdrola han d’anar acreditats i identificats. Recomanava que “si teniu alguna sospita, algun dubte, telefoneu a la Policia Local o a Iberdrola”. A telefonada a la companyia seria per preguntar sobre si realment el treballador/a està contractat per l’empresa.

Insisteixen que l’empresa distribuïdora, que en este cas és Iberdrola Distribució Elèctrica S.A.U. es fa càrrec dels costos de l’eliminació de l’equip retirat.

El personal autoritzat per Iberdrola Distribució Elèctrica S.A.U. anirà degudament acreditat i uniformat. En cap cas se li demanarà diners en metàl·lic, ni els número de compte corrent, ni cap dada addicional.
849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!