Es justifica el pagament de les subvencions de quatre entitats locals

El que restava del total a la Parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció, la Confraria del Crist de la Providència, de l’AMPA de Rosalia Bondia i del Club de Carreters, tot i el reparo d’Intervenció en esta última justificació, degut a la dolenta complimentació de les dades aportades.
Durant el plenari ordinari d’agost es va continuar amb la justificació d’algunes subvencions a entitats o associacions locals. En esta ocasió van estar quatre, una d’elles amb informe de ‘reparo’ per part d’Intervenció, el que va fer que es votaren d’una en una.

L’import per a la Parròquia de Nostra Senyora de l’Assumpció en esta ocasió és de 500 euros dels 2.000 euros totals de subvenció. A la Confraria del Crist de la Providència se li paguen ara 125 euros dels 500 euros totals de subvenció. En el cas de l’AMPA de Rosalia Bondia, en esta ocasió també se’ls dóna 125 euros dels 600 euros totals subvencionats.

En el cas del Club Els Carreters, l’Interventor en funcions, va explicar el perquè del seu informe de reparo, “Aporten el que és la justificació del pagament que tot són premis, però en algunes justificació no té totes les dades completes de qui rep el premi”. En este cas, en el moment de la justificació se li aportava al Club Els Carreters 750 euros dels 3000 euros totals.

L’alcalde justificava eixa advertència i comentava que hi ha altres associacions que, de vegades tampoc emplenen bé les dades de justificació.

La portaveu del Bloc-Compromís anunciava el seu canvi de vot respecte a la Comissió Informativa. Votaven a favor, però demanaven que a la propera foren més acurats en la justificació per tal de facilitar la feina.

Així les coses, totes les justificacions s’aprovaven per unanimitat.
771 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!