Néstor Portes afronta este divendres la final de la Lliga Juvenil de Raspall

La cita és a les 22h., en el trinquet de Piles. Esta setmana ha estat d’entrenaments suaus per tal de no carregar el cos de cara a esta important cita. Després de les joves promeses jugaran les grans figures de la pilota valenciana actual.
Després d’una temporada en que la promesa més clara de la pilota pegolina es quedara a les portes d’unes quantes finals, Néstor Portes aconseguia entrar en la final de la Lliga Juvenil de Raspall que es disputarà este divendres al trinquet de Piles a les 22h. Explicava a Ràdio Pego que la preparació d’eixa final recomanava una setmana prèvia d’entrenament suau.

Arribar a esta final ha significat “molt de sacrifici” per a un pilotari amb esperit guanyador que ha estat amb la mel als llavis durant 4 campionats. Així, Portes veu este campionat com a “recompensa”. A la que se li afegix que “es disputa abans de la final professional”, pel que es pot assegurar que el trinquet de Piles estarà de gom a gom.

Néstor (Pego) jugarà amb Pau (Piles) i Vicent Femenia (Piles) el que pot aportar un punt més de seguretat a l’equip que jugarà a casa. Els seus oponents, Sergio (Benidorm), Borja (Navarrés) i Ian (Alcàntara de Xúquer).

Per a tot jugador o jugadora és important sentir recolzament des de les grades i si este es materialitza amb la presència d’amics i familiars, un/a sembla que es creix a la pista. Ho confirmava Néstor Portes.

1035 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!