Les AMPA comencen ha organitzar la recollida de llibres del proper curs

A Pego almenys l’AMPA del col·legi públic Ambra. Esta recollida es farà el 4 i 5 de setembre en horari de 16 a 19h. L’AMPA també recorda que es poden donar llibres d’altres cursos al Banc de Llibres per a reutilitzar-los.
Les noves tecnologies ens permeten comunicar-nos amb més fluidesa amb un grup considerable de gent i divulgar les nostres activitats amb més efectivitat que no pas abans. Esta afirmació l’hem poguda tornar a comprovar hui mateixa, quan, revisant el nostre perfil facebook, hem llegit que l’AMPA del col·legi públic Ambra ja està preparant els dies en què es podran recollir els llibres del curs 2012/2013.

Encara queda més d’un mes, però aquells pares i mares que els afecte ja poden apuntar-s’ho a l’agenda perquè no se’ls oblide. Així, la recollida de llibres de text a Ambra tindrà lloc el dimarts 4 i el dimecres 5 de setembre.

• Dimarts, 4 de setembre: 3r, 4t, 5é d’Infantil i 1r i 2n de Primària.
• Dimecres, 5 de setembre: 3r, 4t, 5é i 6é de Primària.

En horari de 16:00 a 19:00h

D’ altra banda, des de l’AMPA d’Ambra també recorden que, durant eixos dies es poden donar llibres -aquells en els que no s’escriga- que ja no vagen a utilitzar-se. Estos llibres seran aprofitats en el Banc de Llibres.
727 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!