Néstor, el primer jugador alacantí que guanya la lliga professional de raspall

El pilotari pegolí ha estat campió de la 37 edició de la lliga Bankia de raspall, junt amb Punxa i Tonet IV, els seus companys en l’equip de l’Ajuntament de Genovés. Néstor Portes Morell es sent doblement orgullós per la consecució del títol. D’una banda perquè guanya la lliga per primera vegada en la seua trajectòria professional, i d’altra, perquè ha aconseguit tota una fita en aquesta competició.


A més a més, aquesta edició ha estat al mateix temps diferent i complicada, per la circumstàncies que l’han envoltada arran la pandèmia de coronavirus.


La tornada a la competició es presentava difícil, després del confinament i de l’aturada, perquè Néstor, Punxa i Tonet IV s’havien d’enfrontar als millors equips d’aquesta lliga.


Però, el de Pego confesa que el confinament a ell no li ha impedit de cap manera mantindre el seu bon estat de forma. Cosa que ha facilitat els resultats finals en la competició.


Després de guanyar la lliga de raspall, Néstor té altres objectius ja en ment. El 10 d’agost començarà, al trinquet de Xeraco, la seua participació en el Trofeu Mancomunitats. I, després arribarà la Copa, però, tota aquesta programació està lligada a cóm avance la situació dins del marc de la pandèmia global. Segons Néstor Portes, res tornarà a ser el mateix.


Néstor ha estat rebut a l’Ajuntament de Pego pel regidor d’Esports, Raúl Tamarit, i l’alcalde, Enrique Moll, els quals donaren l’enhorabona al pilotari pegolí pel seu èxit.
1159 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!