El Ministeri de Transports inclourà la millora de l’accés a Pego des de la N-332 en els pròxims pressupostos

Hui divendres l’alcalde junt amb la regidora d’Urbanisme i el regidor de Comunicació han viatjat a Madrid per a reunir-se aquest matí amb el secretari d’estat de Transports, Pedro Saura.

El motiu d’aquest encontre al Ministeri de Transports i Mobilitat és conéixer de primera mà els detalls del projecte de millora de l’accés a Pego en la intersecció de la CV-678 amb la Nacional-332. Tal com ha explicat l’alcalde, Enrique Moll.

Els tres representants de l’Ajuntament de Pego s’han interessat pels terminis d’execució d’aquesta reivindicació històrica de suprimir el perillós encreuament de l’hostal de Sant Jaume, punt negre en el qual han perdut la vida veïns del municipi.

El Ministeri de Transports anuncià dijous passat l’aprovació del projecte provisional per a crear un nou accés amb un pas elevat, que està dotat amb un pressupost de 6’42 milions d’euros.

Aquest pla inclou, a més, la supressió de nombrosos accessos des de propietats confrontants a la carretera mitjançant l’execució de camins laterals de servei en els dos marges, al llarg dels 2 quilòmetres de distància que tindrà el nou enllaç a Pego.
1235 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!