Diputació ofereix col·laboració per a agilitzar el projecte de la nova biblioteca municipal

El diputat provincial d’Infraestructures, Javier Gutiérez visità ahir Pego, i també Ondara, per tal d’examinar l’estat dels projectes municipals que han rebut ajudes de la Diputació d’Alacant en els darrers anys.


Segons va explicar, l’objectiu de la visita «ha estat oferir recolzament per tal d’agilitzar l’execució d’obres molt necessàries per als ciutadans i tendir la mà als ajuntaments dels municipis de menor població». Gutiérrez es va mostrar interessat en conèixer directament les inquietuds i necessitats dels pobles.


El diputat va ser rebut a l’Ajuntament de Pego per l’alcalde, Enrique Moll, el regidors d’Urbanisme, Comunicació i Sanitat, Laura Castellà, Ricardo Sendra i Alicia Siscar, a més del regidor del grup municipal de Ciudadanos a Pego, Simón Ortolà.

La comitiva va visitar les antigues escoles Cervantes, espai que serà convertit en la nova biblioteca municipal amb un pla que compta amb un pressupost d’un milió cinquanta-huit mil euros, per a la redacció i execució del projecte, quantitat que serà sufragada per la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Pego.


Enrique Moll va fer una repassada dels diferents entrebancs que ha estat patint el projecte al llarg del temps, però, en superar-los, ja ha eixit a licitació la redacció. A més, aprofità l’ocasió per a plantejar al diputat provincial d’Infraestructures altres necessitats del municipi per a millorar infraestructures i espais públics, a més de traslladar-li cert malestar.

Al respecte, el diputat d’Infraestructures ha recordat que entre el 2018 i el 2019 la Diputació ha invertit uns 270.000 euros a Pego per a fer zones de joc, nous parcs infantils, passos de vianants elevats i millores en el camp de futbol Cervantes.

1189 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!