El curs en l’escola d’adults començarà el 17 de setembre

Hui dimecres s’ha obert el període de matriculació en el centre de Formació de Persones Adultes per al curs 2020 – 2021. La preinscripció es pot fer fins al 15 de setembre i només de manera telemàtica, seguint el protocol de seguretat establert per la pandèmia de la covid-19.

Les persones que han estat alumnes durant el curs 2019-2020 tan sols han de confirmar als seus professor que volen continuar els seus estudis en el proper curs.

Els nous alumnes han de fer la preinscripció entrant en la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego i buscar en el catàleg de tràmits la ” Preinscripció cursos del Centre Municipal FPA A. PÉREZ RAMOS 2020-2021″. També es pot descarregar el model de la sol·licitud (SOLLICITUDMA), que està dins de la informació del mateix tràmit, omplir-la i enviar-la al correu electrònic de la Formació de Persones Adultes: fpa@pego.org

Una vegada rebuda la sol·licitud de preinscripció, s’enviarà per sms una cita prèvia personal amb la data i l’hora de matriculació per a cada alumne o alumna que s’haja preinscrit.

La matriculació es farà del 15 al 30 de setembre. S’assignaran les places per orde de preinscripció.
1309 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!