La UE promou la participació de joves en les polítiques públiques

Posa en marxa una iniciativa anomenada Diàleg amb la joventut, en la qual poden participar els i les joves de Pego.


Diàleg amb la Joventut és un projecte que promou la participació de la joventut en el desenvolupament polític, social, econòmic i cultural en tots els nivells territorials, des del local a l’europeu. I fomenta el debat entre joves i responsables de la presa de decisions per al disseny, implementació, seguiment i avaluació de les polítiques públiques que repercuteixin en la joventut.


Aquesta iniciativa s’inclou dins del marc de la celebració del VIII Cicle de Diàleg amb la Joventut – abans Diàleg Estructurat- que s’allargarà del 2020 de juliol al 2021 de desembre. Té com a títol ‘Europa per a joves – Joves per Europa: Espai de Democràcia i Participació ‘.


Es pretén reforçar la participació i l’autonomia democràtica dels joves a més d’oferir espais dedicats a la joventut, tal com estableix l’Objectiu Jove núm. 9 de l’Estratègia Europea de la Joventut.


Per aquest motiu s’ha obert la convocatòria per a formar les noves Ambaixades de Diàleg amb Joves que participaran en el VIII Cicle d’aquest projecte europeu.


L’objectiu és garantir que els joves d’entre 14 i 29 anys s’impliquen en el procés, de manera que en cada comunitat autònoma i ciutat hi haja espais que promoguen la iniciativa dialogant amb la joventut. Les ambaixades s’encarreguen de coordinar la implementació de les accions del cicle, animant a participar a altres joves, entitats juvenils i institucions.


Per apuntar-se s’ha d’omplir abans del diumenge 16 d’agost aquest formulari que també està al web de l’Ajuntament de Pego. Tota la informació per a participar en aquesta iniciativa està al web de Diàleg amb Joventut i a les xarxes socials es troba seguint els hastags #DiálogoJuventud #EUYouthDialogue.

795 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!