El ministre de Transport ha visitat les obres de la connexió sud d’Oliva amb l’AP-7

Un acte en el qual va estar present l’alcalde de Pego, Enrique Moll, perquè l’equip d’enginyers del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda urbana detallà cóm seran les obres per a fer el nou accés a Pego a l’altura de l’hostal de Sant Jaume.

El ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos afirmà en la seua visita que durant els seus dos anys al capdavant del Ministeri, les polítiques dutes a terme estan marcant un abans i un després a la Comunitat Valenciana. Com, entre d’altres iniciatives, la d’acabar amb les pròrrogues sistemàtiques de concessions d’autopistes. Aquesta decisió ha suposat, segons va expressar, que circular per la Xarxa de Carreteres a Espanya siga un 25% més barat i, en el cas de la Comunitat Valenciana, que la reducció supere el 90%, amb un estalvi de més de 260 milions d’euros a l’any.

El ministre manifestà que la Comunitat Valenciana ha passat de l’octava a la tercera posició quant a licitació d’inversió del seu Ministeri, amb vora els 1.300 milions d’euros en dos anys.

Les obres de la connexió sud d’Oliva amb l’AP-7, que van ser adjudicades l’any passat per quasi 24 milions d’euros, segons explicà Ábalos, es tradueixen en una major seguretat vial i descongestió de la zona, en traure 15.000 vehicles i més de 1.000 camions diaris del seu nucli urbà.

Una seguretat que augmentarà també amb la recent aprovació provisional del control d’accessos en la N-332, també a Oliva. Aquesta actuació compta amb més de 6 milions d’euros per a substituir l’actual intersecció de la N-332 amb la carretera CV-768 que du a Pego, per un enllaç que reorganitzarà els accessos i eliminarà nombrosos accessos directes a propietats privades. Quantitat que serà inclosa en els pressupostos del 2021.
821 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!