Natació, copa del món de futbol i resultats de la lliga comarcal de tir i arrossegament

Este dissabte es durà a terme la V prova de la III lliga de natació comarcal en edat escolar a la piscina coberta de Pego. Demà dijous, a la Casa de Cultura es podrà contemplar la copa del món aconseguida per la selecció espanyola de futbol. En tir i arrossegament, dos haques pegolines destaquen en tercera i cinquena categoria.
Comencem per demà dijous. La regidoria d’Esports ha aconseguit que Pego recepcione la copa del món de futbol, aconseguida en 2010 per la selecció espanyola. Però esta no estarà sola. També es podran contemplar, a la Casa de Cultura de Pego, les dos Eurocopes aconseguides per la selecció en 2008 i 2012.

Estaran exposades a la Casa de Cultura dijous, 10 d’abril, des de les 11 del matí i fins les 8 de la vesprada.
Dissabte 12, a les 16h., a la piscina coberta de Pego s’inicia la cinquena prova de la III lliga comarcal de natació en edat escolar. Participen nedadors i nedadores de Benissa, Ondara, Dénia, Poble Nou de Benitatxell, Els Poblets, El Verger i Pego.

Tot un espectacle veure pre-benjamins, benjamins, alevins, infantils i júniors nadar crool, esquena, braça i estils.
En tir i arrossegament, el passat diumenge es va disputar la darrera de les tres proves, el club esportiu Els Carreters ens ha facilitat els resultats totals de la II lliga comarcal de tir i arrossegament. La podeu veure completa a la foto, però destaquem els guanyadors per categories:

1ª categoria: amb 15 punts (la màxima puntuació), la primera posició era per a FURIA de Josep Costa (Pedreguer).

2ª categoria: amb 13 punts, el guanyador va estar DINAMITA de Biri (Gata).

3ª categoria: amb 11 punts s’imposava una haca pegolina, RATÓN, de José Ballester (Pego).

4ª categoria: amb 10 punts, PILGRIN, de José Gilabert (Dénia) es posicionava primer.

5ª categoria: amb una actuació insuperable, obtenint el màxim de punts possibles, 15, s’imposava el pegolí BRILLANTE, de Carlos Pascual (Pego).
686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!