La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Dénia convoca una manifestació

Per a este dissabte, 12 d’abril, a les 12h., sota el lema ‘Dignitat, pa, treball i casa’. Es partirà des de la plaça d’Arxiduc Carles fins a la glorieta del País Valencià.
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Dénia ha convocat una manifestació este dissabte 12 d’abril, a les 12 hores, a la capital comarcal sota el lema: ‘Dignitat, pa, treball i casa’. La manifestació eixirà de la plaça Arxiduc Carles (Estació d’autobusos) i recorrerà Patricio Ferrándiz, carrer Marqués de Campo, finalitzant a la Glorieta del País Valencià.

La PAH manifesta que “ens trobem en una situació d’excepció social. No hi ha treball, i el que hi ha és precari, temporal i/o de mitja jornada”, al que s’afegix que “la inflació fa que minve la cistella de la compra setmanal”.

Denuncia la PAH de Dénia que als entrebancs anteriors se suma que “a la comarca existixen 35.000 vivendes buides” i cap ajuntament, dels 33 amb que compta la Marina Alta, ha aprovat la moció que els van remetre “per a crear un parc d’habitatges socials en cada municipi com a mesura per a evitar situacions d’exclusió social”.

Per tot això, la PAH de Dénia considera que “mostrar el descontentament davant d’un sistema tan cruel amb les persones és una acte molt necessari en la Marina Alta”. Així mateix, des de la PAH es convida a “tots els partits polítics, sindicats, plataformes i la ciutadania en general, a participar de la mobilització i unir-se a la lluita per millorar les condicions de benestar de la població”.
678 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!