Naix Plataforma Demòcrata de la Comunitat Valenciana de la que forma part el partit independent Ciutadans de Pego

De moment, són set els partits independents i d’àmbit local que pretenen sumar forces per construir una coalició autònomica. En un manifest publicat han expressat que els mou «la necessitat d’una nova força política renovadora, neta, pràctica, sense etiquetes i compromesa amb la societat de la nostra Comunitat». Entre eixos partits trobem el partit presidit per Carmelo Ortolà, Ciutadans de Pego.
Després d’un temps de compartir treball, bones relacions i una voluntat reformista seria, diversos partits estrictament independents, s’han organitzat en una plataforma de col•laboració que «reclama treballar en una millora, obertura i transparència del govern local, però també en la necessitat de vertebrar i renovar la política supramunicipal i autonòmica: és així com naix Plataforma Demòcrata de la Comunitat Valenciana (Plataforma Demòcrata C.V.)», expliquen des de Ciutadans de Pego, el partit independent presidit per Carmelo Ortolà que forma part d’esta nova coalició de partits que volen concórrer a les eleccions autònomiques de maig de 2015.

Ciutadans de Pego – Ciudadanos de Pego ho farà junt amb Demócratas x Alicante (Alacantí); Calp Independientes (La Marina Alta); Gent per la Vila (La Marina Baixa); Demòcrates-Units x Tavernes (La Safor — Valldigna); Gent d’Oliva (La Safor); Units x València (Ribera, Camp de Túria, València). Indiquen que el seu objectiu és «senzill, pla i directe: sumar els esforços que fem a nivell local perquè s’escolte la veu dels nostres pobles a nivell autonòmic i posar la llavor d’un nou cicle polític que haurà de millorar el panorama econòmic, productiu i polític de tots els extrems d’esta Comunitat».
Els set partits que de moment conformen Plataforma Demòcrata de la Comunitat Valenciana són conscients que tenen molt de treball per davant i es marquen objectius a llarg termini, segons explicava a Ràdio Pego el president de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà: «som conscients que de cara a 2015 no inspirem a cap representació, però el que estem fent ja és començar a treballar iniciatives de futur. Amb una diferència, que naixem dels pobles i sumem esforços des dels pobles i no com la totalitat dels partits de l’espectre polític que són partits piramidals».

Definia el model de Plataforma Demòcrata, Carmelo Ortolà, com a «completament diferent». També reconeixia que és «un model complicat perquè és difícil unir els esforços de tots els municipis», però també consideren que «el gran problema és que no s’està expressant la voluntat dels pobles un per un, sumant-les, sinó que s’està està fent-se la suma de la voluntat d’ algú de dalt que mana als pobles el que han de fer». L’objectiu de la plataforma és «que la voluntat dels pobles portar-la cap amunt i no al contrari», concloïa Ortolà.
730 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!