Naix a Pego Visibles-Col·lectiu LGTBI +

Visibles- Col·lectiu LGTBI +, de Pego, és una nova agrupació, recentment creada i de la qual parlem avui amb motiu de la commemoració ahir, diumenge 31 de març, del Dia Mundial de la Visibilització Transgènere.

La presidenta del col·lectiu, Marta Siscar ens ha contat amb quins objectius ha nascut l’associació.

També hem parlat amb Xavi Llopis, membre de la junta directiva, qui ha recalcat que l’associació està oberta a tothom i tot dona, siguen persones del col·lectiu LGTBI o els pares, mares, familiars, amics i formadors. Visibles – Col·lectiu LGTBI + Pego té la seu a l’espai veïnal, on rebrà visites els dijous.


El grup ha nascut en veure les necessitats dels veïns i veïnes de Pego perquè, segons Marta Siscar, hi ha coses que encara no estan acceptades del tot.

Les primeres i properes accions seran, en primer lloc, la presentació oficial de l’associació i organitzar activitats d’assessorament, de sensibilització i de visibilització del col·lectiu.

A més, Visibles té les portes obertes per rebre col·laboradors i col·laboradores, dins de diferents opcions i possibilitats. Per ara, el contacte directe són les xarxes socials o acudir els dijous a l’antic institut, de sis a huit de la vesprada.

1663 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!