Miriam Bolufer, exiliada econòmica a Suïssa, nº3 per Acord Ciutadà a Pego

La candidatura d’ERPV-EUPV Acord Ciutadà aposta per visualitzar els joves pegolins que han hagut de marxar a treballar a l’estranger, situant de número tres a la llista a Miriam Bolufer, treballadora d’atenció infantil que resideix a Suïssa.
Des de dimecres passat es coneixen les llistes de les set candidatures a Pego —en procés d’al•legacions actualment—, no obstant això, des d’Acord Ciutadà, ens presenten a la persona que va de número tres. Es tracta de la pegolina Miriam Bolufer Vallés. La seua posició a la candidatura formada per ERPV i EUPV té com a objectiu «visualitzar el drama que suposa per a moltes famílies el degoteig de joves que s’han vist obligats a viatjar a milers de quilòmetres de casa per a guanyar un sou», indica la formació en un comunicat de premsa.


Font:Acord Ciutadà. Miriam Bolufer a un prat de Suïssa


Relata Acord Ciutadà en la nota remesa a Ràdio Pego que «Miriam Bolufer, ha conegut de primera mà la corrupció i l’estafa dels representants públics de l’Estat Espanyol, ja que s’ha trobat més d’una vegada per Ginebra a la infanta Cristina, clar representant dels estafadors que han saquejat les arques públiques». Per a Bolufer , «a Suïssa venim dos tipus diferents de valencians o espanyols, els que venim a guanyar-nos el pa, i els culpables de que nosaltres hagem hagut de vindre, [aquells] que venen a amagar el que ens han furtat allà».

Així les coses Miriam Bolufer es definix com a «la veu dels que han fet l’esforç de sobreviure amb les dificultats de no parlar l’idioma, treballant i guanyant el mínim per a viure, lluny de la família, sols». Constata la pegolina resident a Suïssa un sentiment en moltes ocasions expressat, que «vivint al carrer Regueró o als prats de Suïssa, els joves que hem hagut d’eixir de la nostra terra per a guanyar-nos la vida, portem Pego sempre al pensament, i somniem en el dia que puguem tornar al nostre poble».
770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!