Mireia Mollà: «Ganes de canvi. La gent el que vol és que la política resolga els seus problemes»

És el que dijous passat constatava la cap de llista per Alacant a les Corts per Compromís en la seua visita al mercat ambulant de Pego. Acompanyada, entre d’altres pel nº3 de la candidatura de Compromís per Alacant, el pegolí Josep Nadal que afirma que durà a les Corts «la veu directa de la gent de Pego i la gent de la Marina Alta».
Dijous passat, abans que l’incendi ho trastocara tot, la cap de llista de Compromís per Alacant a les Corts Valencianes, Mireia Mollà, visitava el mercat de Pego. En acabar de pegar la volta per ell, Ràdio Pego li preguntava quines impressions havia anat arreplegant durant la passejada. Contestava la diputada de Compromís que, «primerament ganes de canvi. La gent el que vol és que la política resolga els seus problemes […] el que vol dir que la gent no està contenta en el que hi ha i —apuntava— l’alternativa que oferim Compromís és una alternativa útil». Una altra de les demandes que li va transmetre la gent de Pego va ser que «hi haja decència i honestedat, que deixen ja d’avergonyir-se dels seus representants».
Acompanyava en esta visita pel mercat de Pego a Mireia Mollà, nº1 a les Corts per la província d’Alacant, el nº3 d’eixa mateixa llista a les Corts, el pegolí Josep Nadal que declarava que, si arriba a ocupar un seient a les Corts intentarà que «tant la gent de Pego com la gent de la Marina Alta tinga una veu directa a les Corts […] perquè la veritat és que la gent de la comarca ha estat molt oblidada per les institucions de tot tipus». Josep Nadal també assegurava que des de les Corts treballarà «per crear una nova economia que, sobretot done treball i treball de qualitat a la gent».
Els eixos principals de Compromís són, explicava Mireia Mollà, «l’emergència social perquè hi ha moltíssimes persones que es veuen assotades per les polítiques del PP» i el canvi s’ha de fer per a què «tot el món puga viure en dignitat» i el segon eix és «l’emergència democràtica» prenent mesures polítiques «perquè cap persona puga tindre eixa capacitat de desviar els nostres recursos».
957 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!