La Amistad‘ suprimix els serveis de diumenges i festius des del 24 de maig

Ho ha notificat a través d’una breu nota de premsa en la que no explica les raons de la decisió. No obstant, fonts de la companyia apunten a la supressió, per part de la Conselleria, de les subvencions que permeten cobrir eixos trajectes, com a la causa que ha motivat la suspensió del servei.
Des de l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls ens fan arribar un important, breu i sorprenent comunicat que els han fet arribar des de ‘La Amistad‘ i que afecta, sobretot, a les persones que fan ús de l’autobús cap a Oliva i Gandia.

El breu comunicat diu: «Se informa a todos los usuarios, que desde el día 24/05/15 inclusive, se suprimen todos los servicios de domingos y festivos por causas ajenas a la empresa».
Fonts consultades per l’oficina de Turisme de Pego i Les Valls han explicat que la suspensió del servei de diumenges i festius, a partir del diumenge 24 de maig, està relacionada la supressió, per part de la Conselleria, de les subvencions que permetien cobrir eixe servei. També apunten que s’està en negociacions per veure si es pot revertir la decisió de la Conselleria. I és que esta no només afecta el trajecte Pego-Oliva-Gandia i viceversa, sinó que també afecta la nova parada que ‘La Amistad‘ realitzava, des de l’obertura del nou hospital de Gandia, al mateix.
818 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!