Esta vesprada, de 17 a 18.30h., debat electoral a Ràdio Pego

Els candidats i les candidates de les 7 formacions polítiques que concorren a les eleccions municipals, cara a cara, parlant de reactivació econòmica, urbanisme i altres temes d’interès per als pegolins i les pegolines.
En la primera edició de l’Informatiu de dilluns, comentàvem que el debat electoral que teníem previst per a dijous passat i que vam suspendre per raons òbvies, estava complicat de fixar en hora i dia. Finalment, però, l’hem aconseguit quadrar, després de moltes consultes. Així, Ràdio Pego realitzarà el debat electoral amb els candidats i les candidates a l’alcaldia de Pego amb concessions.

Les concessions que s’han realitzat perquè tots els partits polítics estiguen presents han estat de temps. La proposta inicial de Ràdio Pego era un debat de dues hores de durada distribuïdes en tres blocs (economia i ocupació, urbanisme i un de temàtica lliure) amb 4 minuts d’exposició per cada candidat i candidata i un minut i mig de rèplica en cada bloc. Finalment, però, el debat serà de hora i mitja, el que ens obliga a retallar un minut d’exposició per cada bloc a cada candidat i candidata. Així cadascú tindrà 3 minuts d’exposició i un minut i mig de rèplica, en cadascun dels tres blocs en els que es dividix el debat d’esta vesprada..

El debat es duu terme hui dimarts de 17 a 18.30 hores, un dia abans que comencen tots els mítings electorals que hi ha previstos des de dimecres i fins a divendres de vesprada.
604 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!