Militants, simpatitzants i la resta de censats de Compromís, hui tenen l’última oportunitat per participar a les primàries al Parlament Europeu

A les 21h., es tancaran les 93 meses electorals, una d’elles a Pego, a la Cambra Agrària. Esta estarà oberta des de les 18h. A la mesa pegolina també votaran els col•lectius d’Orba, La Rectoria, la Vall de Laguar, Castell de Castells i Benidoleig.
Hui és el darrer dia que tenen militants, simpatitzants i amistats censades de Compromís, per votar el candidat o la candidata a encapçalar la llista a les eleccions al Parlament Europeu per la Coalició. Cinc són els noms: Jordi Sebastià, Enric Bataller, Julià Àlvaro, Isabel Martí i Pedro Sánchez. També estan cridats a elegir entre els 17 candidats que s’han presentat per formar part de la resta de la llista.

El col•lectiu de Compromís per Pego i Les Valls té un cens per a estes primàries al Parlament Europeu de 104 persones. D’elles, 54 (un 51,92%) han votat per Internet, cosa que es podia fer fins el 19 de març a les 00.00h. En el còmput total de Compromís, que és d’11.756 persones, 4.577 (un 39% del cens), va optar per este tipus de votació. La resta de militants, simpatitzants i ciutadans i ciutadans inscrits per participar en este procés, tenen hui l’última oportunitat.

Ho faran en 93 meses distribuïdes per tot el territori. Les urnes estaran obertes entre les 18 i les 21 hores. A Pego, la mesa electoral estarà ubicada a la Cambra Agrària. En ella, a més de votar el col•lectiu de Pego i Les Valls, també votaran els de La Rectoria, Orba, Benidoleig, Vall de Laguar i Castell de Castells.
1273 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!