Més de 100 cirerers apadrinats en la campanya #SOSCIRERES

Els xicotets productors de cireres de la Muntanya d’Alacant porten quatre anys consecutius patint les conseqüències d’una climatologia adversa. La campanya de 2022 ha sigut, si cap encara, més catastròfica, després d’una primavera de pluges torrencials que a més es van prolongar en el temps vàries setmanes, provocant la pèrdua del 99% de la producció a La Vall de Gallinera, La Vall de Laguar, Planes i Benimarfull.


Per a sobreposar-se a això, la Identificació Geogràfica Protegida Cireres Muntanya d’Alacant, en col·laboració amb diverses cooperatives associades, i amb el patrocini desinteressat del portal web de venda de productes de proximitat Tesorodelmediterráneo i l’agència Coodex Màrqueting, han llançat fa unes setmanes una campanya anomenada #SOSCIRERES, #SOSCEREZAS amb la qual les persones amants de les cireres alacantines poden col·laborar amb els productors i productores, a través de dues fórmules: bé avançant la compra de cireres de la temporada 2023 o bé apadrinant un cirerer.


Amb l’apadrinament del cirerer s’oferirà la geolocalització exacta de l’arbre, se li podrà posar el nom que es desitge i a més l’apadrinament dóna dret a rebre 10 quilos de cireres de la temporada de 2023.


Les dues fórmules de col·laboració es poden dur a terme a través del portal web www.soscireres.com www.soscerezas.com. En poc més de dues setmanes, més de 100 cirerers ja han sigut apadrinats i altres tants clients han avançat la seua compra de cireres de 2023.


Tant de bo la campanya SOScireres siga un èxit”, ha manifestat Xavi Mas, un dels creadors de la iniciativa. Qui afirma que “Aquest patrimoni agrícola és clarament el principal pilar econòmic que sosté les nostres valls, i del qual depenen moltes coses més: un turisme sostenible el manteniment d’uns serveis mínims en fixar la població».

774 Visites
Hola!!