Memòria de les actuacions de Turisme de la Mancomunitat

Destaquen l’assistència a fires, la presència en els mitjans de comunicació, la senyalització turística i l’edició de fullets. Com a novetat a 2007 la venda de souvenirs com postals, pòsters, bandoleres, clauers i samarretes. I en breu també es podrà adquirir un Cd-room amb la visita virtual de fotos 360º de tots els llocs d’interès de Pego i les Valls. Els resums i memòries de 2007 comencen a fer-se públics. En aquest cas és el torn de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls, que va realitzar el 12 de desembre la lectura de la memòria d’actuacions del Departament de Turisme de 2007.En aquesta lectura destaquen l’assistència a fires, la presència en mitjans de comunicació (premsa i ràdio), la senyalització turística, i l’edició de fullets.

La reunió de la Mancomunitat va comptar, dimecres passat, amb l’assistència de la regidora de turisme de Pego, Pepa Sendra, l’alcalde de La Vall d’Alcalà, Juan José Sendra, l’alcalde de L’Atzúvia, Manuel Reig, el regidor de turisme de La Vall d’Ebo, Juan Frau, el regidor de turisme de La Vall de Gallinera, Jose Antonio Garcia, i la tècnic de turisme, Mari Nieves Mayor.

Si es mira més detingudament la memòria presentada, en la secció de fires es fixa ja el calendari de l’any que ve, que destaca la seua presència a Fitur (Madrid, a finals de gener), ExpoDénia (a Setmana Santa) i la TCV (a València, a principis d’abril). També s’assistirà a la Festa de la Cirera de La Vall de Gallinera (juny) i a la Fira de Comerç de Pego (desembre).

En referència a la promoció en premsa, es va donar compte dels anuncis en revistes a nivel nacional, com “Viajeros de la Comunitat Valenciana” i “Salir de Viaje”, així com la revista “Baleària” (dins del programa Terra de Retrobament). Pego i les Valls també apareixen en un reportatge de la guia turística “Ogea Costa Blanca Nord”.

Així mateix, durant 2007 s’han editat nous fullets de la Mancomunitat, com el de senderisme, que conté totes les rutes pels municipis de Pego i les Valls. S’han editat en castellà, valencià, anglès, francès i alemany. També s’han fet uns tríptics de la ruta de les ermites i del convent franciscà de Pego, en castellà, valencià i anglès. Aquests dos fullets han estat subvencionats un 30% per la Conselleria de Turisme.

En quant a noves tecnologies, s’ha instal•lat una pantalla tàctil amb informació turística de tot tipus, a la finestra de l’ajuntament, que funciona 24 hores. A més, s’està gravant un DVD amb imatges durant les quatre estacions de l’any de la natura i dels oficis tradicionals de la zona, com el cultiu i la collita de l’arròs, de la taronja, les ametles, els garrofers i les cireres.

Com a novetat, al 2007 s’han posat a la venda a l’oficina de turisme uns souvenirs de Pego i les Valls, com postals, pòsters, bandoleres, clauers i samarretes. I en breu també es podrà adquirir un Cd-Room amb la visita virtual de fotos de 360º de tots els llocs d’interès de Pego i les Valls.

713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!